Renovar permís de conduir en 3 passos a Barcelona

Si et caduca el permís de conduir o ja el tens caducat, aquí t’expliquem com fer-ho sense perdre el temps en 3 senzills passos:

  1. Anar a un centre mèdic col·laborador del Servei Català de Trànsit amb el DNI o NIE i el carnet de conduir caducat o que faltin menys de 3 mesos perque caduqui.
  2. Fer la revisió mèdica obligatòria, tardarem uns 20-30 minuts.
  3. Obtenir una autorització provisional per conduir i esperar a rebre el carnet de conduir definitiu al teu domicili per correu ordinari.

A més, desde Totpermís si existeix qualsevol problema amb la recepció del teu carnet de conduir, nosaltres ens encarreguem de fer la corresponent reclamació del teu carnet de conduir a la DGT. 

La DGT té un servei de seguiment del estat de la renovació del carnet de conduir a través del següent enllaç:

Consulta estat tràmit carnet de conduir

Sense necessitat d’anar enlloc més, port renovar el carnet de conduir al nostre centre mèdic.

Consulta les nostres Tarifes 

 

Documentació nessària per l'exploració mèdica per renovar el permís de conduir

Al centre mèdic TOTPERMÍS farem el certificat mèdic per poder renovar el carnet de conduir. Necessitem que ens porti:

Quan s'ha de renovar el carnet de conduir?

Podrà renovar-se amb una antelació màxima de tres mesos abans de la data de caducitat que consta al seu carnet de conduir.

És important saber que no es pot conduir ni un sol dia amb el carnet caducat, recomanem que revisi la data de caducitat del seu permís i renovar-lo si queda poc perque arribi aquesta data. Anticipar la renovació del carnet no comporta la pèrdua de dies en les posteriors renovacions del carnet de conduir.

Quan vingui Totpermís farem el procediment en uns 30 minuts aproximadament, els nostres serveis inclouen

En què consisteix la revisió mèdica?

El metge i el psicòleg han de fer unes preguntes per omplir l’historial mèdic i determinar si existeixen patologies que requereixin adaptacions o restriccions a l’hora de conduir.

Seguidament es procedeix a l’exploració física general que inclou:

Cal destacar que la llei diu que si durant la revisió mèdica vostè ens informa que pateix certes patologies, malalties o pren certa medicació és possible que hagi de portar-nos un informe actualitzat del seu metge especialista o metge que realitzi els seus controls.