Renovar permís de conduir a Barcelona, prop de plaça Espanya

En aquesta pàgina us facilitarem tota la informació que podeu necessitar per a renovar el permís de conduir a Barcelona, a 2 minuts de la plaça Espanya.

En pocs minuts podreu llegir aquesta pàgina. Teniu diversos accessos directes per a contactar amb nosaltres i resoldre qualsevol dubte que us hagi quedat. El nostre canal de comunicació preferit és el WhatsApp i també ens podeu contactar per telèfon o enviar-nos un correu electrònic.

Centre Mèdic TOTPERMÍS – Hostafrancs és un Centre de Reconeixement de Conductors (CRC), autoritzat pel Departament de Salut de la Generalitat de Catalunya, amb el numero d’autorització E08579282, i per la Direcció General de Trànsit (DGT), amb el número d’autorització B-0300, per a realitzar i emetre certificats aptitud psicofísica per als diferents permisos de conducció.

A Centre Mèdic TOTPERMÍS – Hostafrancs estem habilitats i autoritzats per la DGT per a efectuar la renovació del permís de conduir de manera telemàtica. La renovació es realitza en el propi centre mèdic, una vegada finalitzada l’exploració psicofísica. Des de fa més de 15 anys que no és necessari efectuar la renovació del permís de conduir de manera presencial en les oficines de la DGT de Barcelona ni de Sabadell.

Centre sanitari
Centre sanitari E08579282
CRC B-0300
Nº registre B-0300

Si et caduca el permís de conduir o ja el tens caducat, aquí t’expliquem com fer-ho sense perdre el temps en 3 senzills passos:

  1. Anar a un centre mèdic col·laborador del Servei Català de Trànsit amb el DNI o NIE i el carnet de conduir caducat o que faltin menys de 3 mesos perque caduqui.
  2. Fer la revisió mèdica obligatòria, tardarem uns 20-30 minuts.
  3. Obtenir una autorització provisional per conduir i esperar a rebre el carnet de conduir definitiu al teu domicili per correu ordinari.

A més, desde Totpermís si existeix qualsevol problema amb la recepció del teu carnet de conduir, nosaltres ens encarreguem de fer la corresponent reclamació del teu carnet de conduir a la DGT. 

La DGT té un servei de seguiment del estat de la renovació del carnet de conduir a través del següent enllaç:

Consulta estat tràmit carnet de conduir

Sense necessitat d’anar enlloc més, port renovar el carnet de conduir al nostre centre mèdic.

Consulta les nostres Tarifes 

 

Documentació necessària per l'exploració mèdica per la renovació carnet de conduir

Al centre mèdic TOTPERMÍS farem el certificat mèdic per poder renovar el carnet de conduir. Necessitem que ens porti:

Quan s'ha de renovar el carnet de conduir?

Podrà renovar-se amb una antelació màxima de tres mesos abans de la data de caducitat que consta al seu carnet de conduir.

És important saber que no es pot conduir ni un sol dia amb el carnet caducat, recomanem que revisi la data de caducitat del seu permís i renovar-lo si queda poc perque arribi aquesta data. Anticipar la renovació del carnet no comporta la pèrdua de dies en les posteriors renovacions del carnet de conduir.

Quan vinguis a Centre Mèdic Totpermís – Hostafrancs farem el procediment en uns 30 minuts aproximadament, els nostres serveis inclouen

En què consisteix la revisió mèdica?

El metge i el psicòleg han de fer unes preguntes per omplir l’historial mèdic i determinar si existeixen patologies que requereixin adaptacions o restriccions a l’hora de conduir.

Seguidament es procedeix a l’exploració física general que inclou:

Cal destacar que la llei diu que si durant la revisió mèdica vostè ens informa que pateix certes patologies, malalties o pren certa medicació és possible que hagi de portar-nos un informe actualitzat del seu metge especialista o metge que realitzi els seus controls. 

Preguntes freqüents

Quan es pot renovar el permís de conduir?

Podrà renovar-se amb una antelació màxima de tres mesos abans de la data de caducitat que consta en el seu permís de conduir.

És important saber que no es pot conduir ni un sol dia amb el carnet caducat, recomanem que revisi la data de caducitat del mateix i renovar-lo si queda poc perquè arribi.

Tinc el permís caducat, el puc renovar?

Sí, el permís es pot renovar encara que estigui caducat. No importa si està caducat de pocs dies, pocs mesos o molts anys. 

No té cap cost addicional.

Si condueixes amb el permís caducat pots arribar a ser sancionat amb una multa de fins a 200€.

És necessari demanar cita prèvia per renovar permís de conduir?

, és necessari demanar cita. Som un centre sanitari i la legislació vigent indica que per a ser atès és necessari tenir una cita sol·licitada prèviament.

Per a una millor planificació del vostre temps, us demanem encaridament que ens demaneu cita amb antelació. Tractarem d’assignar-vos una cita que s’ajusti a la vostra agenda.

Si vens al centre mèdic sense cita prèvia, seràs atès quan hi hagi un buit lliure entre cita i cita.

Hi ha cites disponibles per al mateix dia?

Sí, cada dia reservem cites per a atendre revisions mèdiques que no poden esperar.

Si us plau, contacta amb nosaltres abans de venir al centre mèdic i t’assignarem una de les cites urgents disponibles.

Horari

Centre Mèdic TOTPERMÍS – Hostafrancs

dilluns, de 09:00 a 13:00 i de 16:00 a 20:00.

dimarts, de 16:00 a 20:00.

dimecres, de 16:00 a 20:00.

dijous, de 16:00 a 20:00.

divendres, de 16:00 a 20:00.

Estem a Barcelona, a Hostafrancs, a 5 minuts de la plaça Espanya

Ens pots trobar a Barcelona, al carrer del Consell de Cent, 10, 08014 Barcelona. Al barri d’Hostafrancs. Al costat de la parada de MetroL1 Hostafrancs.